Problemi sa kertridzom ili tonerom Leave a comment

Problemi sa kertridzom – Niski, prazni ili neispravni kertridži sa tonerom mogu prouzrokovati probleme u uređaju za kopiranje. Ako su toneri ili kertridži prazni, zamjena bi trebala popraviti problem. Ako kertridž ne radi ispravno, verovatno je zbog jedne od dve stvari:

  • Proizvođač greške – donesite kopiju kopija lošeg kvaliteta i kertridž na mesto kupovine i zatražite zamenu.
  • Problemi nekompatibilnosti – većina mašina za kopiranje zahteva specifičan toner; ako pokušate da koristite nekompatibilan kertridž, vaš kvalitet štampe će biti lošiji.
problemi sa kertridzom

6 Common Copy Machine & Printer Problems and the Path to Resolution

Naši kopir aparati pružaju malim i srednjim preduzećima finansijski isplativu crno-belu štampu i skeniranje u boji od 20 stranica u minuti. Sa intuitivnim touch-screen displejem i odličnom energetskom efikasnošću. Ovaj kopir aparat će sačuvati vreme i umanjiti troškove.

Sa neverovatnom brzinom i efikasnošću, imageRUNNER ADVANCE C7055 su kopir aparati koji podržavaju poslove koji zahtevaju odlične performanse. Brzo skeniranje, štampa, kopiranje i fax. Distribucija dokumenata nikada nije bila brža i preciznija, kako u crno-beloj, tako i u štampi u boji. Multiple in-line finiširanje će obezbediti profesionalni izgled pri svakom poslu.

ImageRUNNER ADVANCE C7055 pruža brzine do 55 listova u minuti za crno-belu štampu i 60 listova u minuti za štampu u boji i skeniranje u brzinama do 200 slika u minuti. Kontakt>>

Sledeci tekst>>>

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *