Canon IR serije Leave a comment

Canon IR serije je crno-bela, multifunkcionalna serija štampača sa bežičnom funkcionalnošću .Koja pruža rešenja za zahteve za štampanje, skeniranje i kopiranje. Svi modeli imaju veliki ekran u boji osetljiv na dodir sa korisničkim interfejsom i mogu da štampaju štampane fotografije visoke rezolucije pri velikim brzinama. Fotokopirni uređaji iR su robusni i efikasni i dizajnirani su za upotrebu od strane malih i srednjih preduzeća.

Naš vrhunski model iz ove serije je iR3245, koji kombinuje idealan balans isplativosti i optimalne produktivnosti.

canon ir serije

Naši kopir aparati pružaju malim i srednjim preduzećima finansijski isplativu crno-belu štampu i skeniranje u boji od 20 stranica u minuti. Sa intuitivnim touch-screen displejem i odličnom energetskom efikasnošću. Ovaj kopir aparat će sačuvati vreme i umanjiti troškove.

Sa neverovatnom brzinom i efikasnošću, imageRUNNER ADVANCE C7055 su kopir aparati koji podržavaju poslove koji zahtevaju odlične performanse. Brzo skeniranje, štampa, kopiranje i fax. Distribucija dokumenata nikada nije bila brža i preciznija, kako u crno-beloj, tako i u štampi u boji. Multiple in-line finiširanje će obezbediti profesionalni izgled pri svakom poslu.

ImageRUNNER ADVANCE C7055 pruža brzine do 55 listova u minuti za crno-belu štampu i 60 listova u minuti za štampu u boji i skeniranje u brzinama do 200 slika u minuti. Kontaktirajete nas>>

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *