Canon Serije C Leave a comment

canon serije c

Dok većina modela u ovom opsegu ima standardan kapacitet papira od oko 1.100 listova, canon serije c, iR Advance C 7260, iR Advance C 7270 i iR Advance C 7280 imaju standardan kapacitet papira od 3.300 listova. Ovo ih čini veoma opterećenom opcijom, pogodnom za kancelarije sa veoma visokim obimom štampe, ili čak i male štampače.

Naš vrhunski model iz ove canon serije c je C7280i, sa impresivnim kapacitetom papira od 6.900 listova.

Naši kopir aparati pružaju malim i srednjim preduzećima finansijski isplativu crno-belu štampu i skeniranje u boji od 20 stranica u minuti. Sa intuitivnim touch-screen displejem i odličnom energetskom efikasnošću. Ovaj kopir aparat će sačuvati vreme i umanjiti troškove.

Sa neverovatnom brzinom i efikasnošću, imageRUNNER ADVANCE C7055 su kopir aparati koji podržavaju poslove koji zahtevaju odlične performanse. Brzo skeniranje, štampa, kopiranje i fax. Distribucija dokumenata nikada nije bila brža i preciznija, kako u crno-beloj, tako i u štampi u boji. Multiple in-line finiširanje će obezbediti profesionalni izgled pri svakom poslu.

ImageRUNNER ADVANCE C7055 pruža brzine do 55 listova u minuti za crno-belu štampu i 60 listova u minuti za štampu u boji i skeniranje u brzinama do 200 slika u minuti. Pozovite nas za sve informacije o renti masina kod nas, cene, uslovi, servisiranje itd..

 Kontakt>>

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *