Linije na papiru Leave a comment

Linije na papiru se desavaju kada kopirate komad papira jednostavnim tekstom ili slikama, a gotova kopija sadrži pruge, linije ili druge deformitete, postoji problem sa kopirnim uređajem. Postoji više razloga zbog kojih se ovo pitanje može pojaviti, tako da pronalaženje rješenja može zahtijevati rješavanje problema kod fotokopiranja.

linije na papiru

Potencijalni uzroci linije na papiru nakon kopiranja su:

  • Strane supstance na staklu skenera ili ogledalima
  • Neispravnost jedinice bubnja ili developera (odnosi se samo na višekomponentne kopirne sisteme)
  • Neispravan bubanj-oštrica, što rezultira velikim linijama vertikalno niz stranicu Problem sa fuserima.
  • Neispravnost jedinice bubnja ili developera (odnosi se samo na višekomponentne kopirne sisteme) Neispravan bubanj-oštrica, što rezultira velikim linijama vertikalno niz stranicu Problem sa fuserima

Prvo pitanje rešava se uklanjanjem smetnji i čišćenjem stakla skenera i ogledala. Pogledajte uputstva za upotrebu svog uređaja da biste dobili ispravna uputstva za čišćenje. Ostala pitanja mogu se otkloniti zamjenom jedinice koja uzrokuje problem. Ova pitanja treba riješiti tako što ćete kontaktirati svog davatelja usluga.

Naši kopir aparati pružaju malim i srednjim preduzećima finansijski isplativu crno-belu štampu i skeniranje u boji od 20 stranica u minuti. Sa intuitivnim touch-screen displejem i odličnom energetskom efikasnošću. Ovaj kopir aparat će sačuvati vreme i umanjiti troškove.

Sa neverovatnom brzinom i efikasnošću, imageRUNNER ADVANCE C7055 su kopir aparati koji podržavaju poslove koji zahtevaju odlične performanse. Brzo skeniranje, štampa, kopiranje i fax. Distribucija dokumenata nikada nije bila brža i preciznija, kako u crno-beloj, tako i u štampi u boji. Multiple in-line finiširanje će obezbediti profesionalni izgled pri svakom poslu.

ImageRUNNER ADVANCE C7055 pruža brzine do 55 listova u minuti za crno-belu štampu i 60 listova u minuti za štampu u boji i skeniranje u brzinama do 200 slika u minuti. Kontakt>>

Referenca || Sledeci tekst>>>

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *