Zaglavljen papir Leave a comment

Kako izbeći zaglavljen papir u kopir aparatu

Zaglavljen papir je najčešća greška na uređaju za kopiranje. Razlozi za pojavu variraju od pogrešne veličine papira do običnog starog nepravilnog umetanja papira. Ovi problemi uzrokuju nepravilno uvlačenje papira, što dovodi do zaglavljivanja. Posledično kašnjenje može da dovede do toga da zaposleni dođu kasno na sastanke ili propuštaju osetljive rokove.

Zaglavljen papir - employee working with a paper jam from the copier machine

Popravljanje ovakvih problema zahteva da neko ručno ukloni zaglavljeni papir i ponovo učita ispravnu veličinu papira ili ispravi poravnanje papira. Tu je i pitanje papirne prašine. Iako može zvučati kao nešto iz bajke, papirna prašina je stvarna i ima tendenciju da začepljuje mašine i uzrokuje zaglavljivanje papira. Najbolji način da izbegnete papirnu prašinu je da povremeno obrišete pneumatike za napajanje i očistite i usisate prašinu koja se nakupi u uređaju za kopiranje.

Naši kopir aparati pružaju malim i srednjim preduzećima finansijski isplativu crno-belu štampu i skeniranje u boji od 20 stranica u minuti. Sa intuitivnim touch-screen displejem i odličnom energetskom efikasnošću. Ovaj kopir aparat će sačuvati vreme i umanjiti troškove.

Sa neverovatnom brzinom i efikasnošću, imageRUNNER ADVANCE C7055 su kopir aparati koji podržavaju poslove koji zahtevaju odlične performanse. Brzo skeniranje, štampa, kopiranje i fax. Distribucija dokumenata nikada nije bila brža i preciznija, kako u crno-beloj, tako i u štampi u boji. Multiple in-line finiširanje će obezbediti profesionalni izgled pri svakom poslu.

ImageRUNNER ADVANCE C7055 pruža brzine do 55 listova u minuti za crno-belu štampu i 60 listova u minuti za štampu u boji i skeniranje u brzinama do 200 slika u minuti. Kontakt>>

Referenca || Sledeci tekst >>>

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *