Najbolja resenja Leave a comment

resenja

Pored gore pomenutih resenja, postoji nekoliko koraka koje možete preduzeti u svojoj kancelariji da biste osigurali da se ovi uobičajeni problemi sa kopirnim mašinama smanje. Prvo i najvažnije, nikada nemojte koristiti silu prilikom utovara ili istovara papira sa mašine. Drugo, obavezno pratite vremenske rokove zamene za vitalne delove i uređaje na kopirnoj mašini da biste izbegli probleme sa habanjem.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, da se mašina za kopiranje s vremena na vreme profesionalno čisti. Nakupljanje prašine i prljavštine unutar mašine može dovesti do mnogih problema koji su gore razmotreni.

Kao što možete da vidite, postoji mnogo elemenata koji zahtevaju nadgledanje da bi vaš štampač ili štampač funkcionisali efikasno. Često puta, najbolji način da se osigura nastavak rada je kroz program upravljanih usluga štampe. Otkrijte prednosti Programa Upravljanih usluga štampe nudi preduzećima svih veličina povezivanje sa programom Marco Rep.

Naši kopir aparati pružaju malim i srednjim preduzećima finansijski isplativu crno-belu štampu i skeniranje u boji od 20 stranica u minuti. Sa intuitivnim touch-screen displejem i odličnom energetskom efikasnošću. Ovaj kopir aparat će sačuvati vreme i umanjiti troškove.

Sa neverovatnom brzinom i efikasnošću, imageRUNNER ADVANCE C7055 su kopir aparati koji podržavaju poslove koji zahtevaju odlične performanse. Brzo skeniranje, štampa, kopiranje i fax. Distribucija dokumenata nikada nije bila brža i preciznija, kako u crno-beloj, tako i u štampi u boji. Multiple in-line finiširanje će obezbediti profesionalni izgled pri svakom poslu.

ImageRUNNER ADVANCE C7055 pruža brzine do 55 listova u minuti za crno-belu štampu i 60 listova u minuti za štampu u boji i skeniranje u brzinama do 200 slika u minuti. Kontakt>>

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *